Asus ROG Phone 2’nin teknik özellikleri sızdı!

← Geri
Asus ROG Phone 2’nin teknik özellikleri sızdı!
Asus oyuncular için tasarladığı akıllı telefonu ROG Phone 2’nin en önemli teknik özellikleri sızdı. Akıllı telefondan oyun oynayanların vazgeçemediği marka olan Asus’un yeni modeli merakla bekleniyordu. Asus ROG Phone 2’nin teknik özellikleri TENAA listesinde görüldü.

Asus ROG Phone 2’nin teknik özellikleri neler?

Asus ROG Phone 2 yakın zamanda marka tarafından duyurulacak. Asus ROG Phone 2’nin Snapdragon 855 Plus işlemcisi ile karşımıza çıkıyor. Bununla birlikte Android 9.0 Pie işletim sistemine sahip.

6.59 inç OLED ekran paneli 2340 * 1080 piksel FHD çözünürlükte… Cihazda tercihe göre 8 GB ve 12 GB Ram belleği olacak.

Asus ROG Phone 2 depolama kapasitesi yönüyle tam bir efsane. 256 GB ve 1 TB hafıza seçeneği var. Bununla birlikte Asus ROG’da 120 Hz yenileme hızı da var. Bu özellik sayesinde oyun severler çok daha hızlı oyun oynayabilecekler.

Kamera olarak da Asus ROG Phone 2 şapka çıkartılacak özelliğe sahip. Öyle ki arka kısmında 48 MP çözünürlükte bir kamerası var. Bu dev kameraya yardımcı bir kamera da olması bekleniyor. Ön kısmında ise 24 MP çözünürlükte bir kamera olacak. Önceki modellere göre bu modelde daha iyi bir kamera program organizasyonuna sahip olacağı görülüyor.

Bu üst düzey özellikler özel soğutma teknikleri ile serinletilecek. Asus ROG Phone 2 6000 mAh kapasiteli aküsü ile de güven veriyor. Bu büyük aküyü 30W hızlı şarj özelliği destekliyor. Bu özellik sayesinde oyun severler daha uzun sürelerde akıllı telefonlarıyla oyun oynayabilecekler.

Asus ROG Phone 2’nin Türkiye fiyatı açıklandı mı?

Telefonun Türkiye fiyatı açıklanmasa da yurt dışı fiyatlarına baktığımızda 5000 Lira civarında olması bekleniyor. Fiyatın 5000 lira olduğunu düşünürsek % 10 ücretle Cepkask Cep Telefonu Hizmet Güvence Paketini satın alabilirsiniz. Asus ROG Phone 2 için bu kadar ücret ödedikten sonra 500 lira ödeyip güvende kullanmak oldukça mantıklı. Oyun keyfinize fazla ara vermemek için bu ücret hiçte çok değil.

Evet, yanlış duymadınız Cepkask Cep Telefonu Güvence Hizmet Paketi ile Asus ROG Phone 2; 1 yıl boyunca; düşme, kırılma, çarpma gibi ekran sorunlarınızın yanında gasp, hırsızlık, kapkaç, sıvı teması, yüksek voltaj, kavrulma gibi farklı sıkıntılı durumlarda koruyabilirsiniz. Cepkask bu kapsayıcı yönüyle Türkiye’de bir ilktir. Unutmayın! Telefon garantileri basit hatalarla ilgilidir.

Asus ROG Phone 2 aldığınızda Cepkask’ı mutlaka isteyin!