Apple iPhone 11’e ait bir video yayınlandı. iPhone 11 Bomba Gibi!

← Geri
Apple iPhone 11’e ait bir video yayınlandı. iPhone 11 Bomba Gibi!
Akıllı telefon piyasasının önderlerinden olan Apple yeni amiral gemileri olan iPhone 11 , iPhone 11 Max ve iPhone XR 2019’u piyasaya sunmaya hazırlanıyor. iPhone eylül ayında bu üç modelini tanıtan büyük bir lansman düzenleyecek. Bu özel tanıtım gününden önce ise iPhone 11’in teknik özellikleri sızdırılmaya başlandı. Özellikle iPhone 11’e ait yayınlanan bir video çok dikkat çekti.

iPhone 11’in görüntüleri yayınlandı!

 

iPhone 11’in fırından çıkmasına kısa bir süre kalmasına rağmen özellikleri ile ilgili hiçbir bilgi yoktu. Bu da telefonu bekleyen kullanıcılar için büyük bir heyecana neden oluyordu. iPhone 11 için net olarak bir bilgi henüz bulunmasa da internete sızan ya da sızdırılan bir video herkesin dikkatini çekmiş durumda. Bu videoda yeni iPhone telefonlarının birkaç özelliği görülüyor. Bu videoya göre iPhone XS ve iPhone XS Max’in arka tarafında bulunan kamera sayısının 3 adet olduğu görülüyor.

iPhone 11’de ne çok dikkat çeken özellik yeni eklenen ultra geniş açılı sensör. Bunun yanında Smart Frame isimli bir özellik de iPhone kullanıcıları için geliştirilmiş. Peki bu Smart Frame özelliği nedir? Kullanıcılar bu özellikte normal fotoğraf çekimlerinde geniş açılı sensör de bir fotoğraf çekecek. Bunun avantajları ise çerçeveleme işlemlerinin gerçekleşecek olması.

iPhone Lightning portunu kullanmaya devam edecek mi?

Bu konuda net olarak bir bilgi olmasa da Apple yeni telefonlarında Lightning portunu kullanacak. Bu noktada 2019 yılındaki modellerde büyük bir fark beklenmiyor. Fakat Apple’ın son zamanlarda bir değişiklik isteği biliniyor. Bu değişiklik de 2020 yılında olacak. iPhone modellerinin 2020’den sonra USB-C portunu kullanması bekleniyor.

iPhone 11 Türkiye fiyatı ne kadar olur?

Apple’ın en pahalı telefon olduğunu biliyoruz. iPhone 11’in de ülkemizde en az 15000 Lira olması bekleniyor. Fiyatın 15000 lira olduğunu düşünürsek % 10 ücretle Cepkask Cep Telefonu Hizmet Güvence Paketini satın alabilirsiniz. iPhone 11 için bu kadar ücret ödedikten sonra 1500 lira ödeyip güvende kullanmak gerekiyor. Akıllı telefon keyfinize fazla ara vermemek için bu ücret hiç de çok değil.

Yanlış duymadınız Cepkask Cep Telefonu Güvence Hizmet Paketi ile iPhone 11’i; 1 yıl boyunca; düşme, kırılma, çarpma gibi ekran sorunlarınızın yanında gasp, hırsızlık, kapkaç, sıvı teması, yüksek voltaj, kavrulma gibi farklı sıkıntılı durumlarda koruyabilirsiniz. Cepkask bu kapsayıcı yönüyle Türkiye’de bir ilktir. Unutmayın! Telefon garantileri basit hatalarla ilgilidir.

iPhone 11 aldığınızda Cepkask’ı mutlaka isteyin!